onsdag 10 oktober 2012

Parkeringsplats rockard!!

Förstår inte riktigt, måste ha fattat det hela fel. Samhällsbyggnad vill tydligen riva den gamla Uno-X bensinstationen i hörnet Gamla Kållandsgatan-Läckö­gatan för att bygga fler parkeringsplatser där.
Då skulle man om jag fattat det hela rätt kunna ta bort ca 35 parkeringsplatser vid Rörstrand för som man påstår göra gångstråket grönare.
Vad jag inte riktigt förstår är om man menar att de borttagna parkeringsplatserna vid Rörstrand skall ersättas med dem nästan vid Framnäs området?
Om det är riktigt uppfattat så undrar man om man tror att besökare till Rörstrands köpcentrum eller besökare till torget och butikerna runt där i centrum skulle välja att parkera vid Framnäs området?
Nu är det inga mängder av platser men att ta bort även så lite som 35 platser är inte alls bra och gör inte parkerings-eländes-situationen bättre för centrum och dess omgivning.
Såvida det inte är ett led i kommunens planering att styra bort bilar från centrum, hoppas man då också är medvetna om att man kan styra bort kunder också.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...