fredag 19 april 2013

Stor loppis på Arena Lidköping.

Jätteloppis på Arenan den 4 maj från kl 10-16, med fri entré. I samarbete med Restaurang Villa som troligtvis väntar sig lite ökad tillströmning.. Skall du hyra ett bord där så får du punga ut med 300 kr, en summa som du naturligtvis måste sälja för innan det blir tal om vinst. Men du kanske bara är där för nöjets skull.
Vi har ju en konstant loppmarknad i "Sockerbrukshuset" om jag inte har fel varje lördag. En relativ stor lokal med många bord, får se om en annan loppmarknad lockar folk. Men med gratis entré så kan väl folk alltid kolla.

Hoppas på tillströmning, annars har det gnällts på oss Lidköpingsbor i NLT för att vi inte köpte tillräckligt med biljetter till Loreen showen på arenan. Endast 221 biljetter mot förväntade 3000 så konserten ställdes in och då gnäller man på allt, de som inte kan svälja att det bara är så. Snålhet och näst intill dumhet tycks de frustrerade rikta in sig på.
En sak, det är bara att acceptera, intresset var inte större, att gnälla som arrangören gör hedrar honom inte. Och att ge det en förstasida i NLT är väl att förstora upp en bagatell va?

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...