torsdag 19 september 2013

Alltid försämringar.

Trafikverkets förslag till tågplan för 2014 innebär försämringar för tågpendlare till och från Göteborg. Och är ett hot mot den planerade regionförstoringen i Västsverige, skriver representanter för Västtrafik i GP.
Frågan är om det blir samma fiasko för vår kommun som det tilltänkta polishuset vilket man en gång i tiden hade stora planer för och nu verkar möjligen bli en liten renovering.
Vi har kunnat läsa om stora planer om en elektrifiering av spåret till Håkantorp tror jag det var, men som den paria som Skaraborg är för statliga och andra aktörer på den stora stjärnhimlen, så blir väl detta ett fiasko också.
Spåren mot Mariestad är väl ännu mer diffust vad det kommer att bli av...
Vänersjöfarten i och med den nya Göta älvbron är väl på nåder också. Bara vi är närande för staten och andra så är det bra, vi får absolut inte bli tärande.
Undrar om det hänt ett dyft här om tio år... Och då menar jag med tågtrafiken, industrier går det väl alltid att bygga på spårområdet..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...