lördag 25 januari 2014

Ingen Indisk-Japansk restaurang?

Det går rykten om att det inte blir någon Indisk och Japansk restaurang i huset där en gång Henrys bageri huserade på kopparslagaregatan ner mot Åhléns.
Det sägs att det skall bli en mycket automatiserad restaurang bland annat där robotar skall stå för en del av ruljangsen. Skulle bli den första restaurangen i Sverige med detta koncept, kanske i Europa.
Men som sagt så är det bara rykten och vad det blir i slutändan får vi nog snart se. I huset finns också fikastället Elake Måns.
Här byggs det för bostäder och någon form av matställe. Sedan denna bild togs är snart övervåningen klar, exteriört i alla fall och man får väl ägna sig åt bottenvåningen för dess hyresgäster..

Uppdaterat 22-mars... Nu är det stora rubriker i Riksmedia och Nlt även i fackmedia om denna "robotrestaurang", en nyhet som denna blogg redan kunde förmedla enligt ovan datum i Januari.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...