tisdag 12 augusti 2014

Kustbevakningens vara eller icke!

Kustbevakningens båt som ligger vid kaj i Lidköping har haft politiskt besök det var riksdagsledamoten, försvarspolitikern och moderaten Cecilia Widegren som klev ombord i Lidköping.
Vi får väl hoppas det inte förebådar en likadan kollaps som Widegrens parti förorsakat vårt försvar.. Men det skrivs att kustbevakningens besparingar inte skall beröra Vänern, vi får väl se.
- I nuläget finns inget som pekar på att det blir förändringar som påverkar övervakningen av Vänern, säger regionchefen för västra Sverige vid kustbevakningen. Jaha, men imorgon då?
Kan man bygga en låg-bro i Göteborg emot Vänersjöfarten så kan man väl åderlåta Sveriges största insjö ännu mer. Vad gäller staten i alla fall så har Lidköping inte den att tacka för något, staten har mangrant lämnat allt man kan lämna här, sista spiken i kistan är det så fantastiska fiasko-projektet med ett nytt polishus. Kanske blir en Friggebod eller "Attefallshus" som det nu heter.
Än så länge kan vi se synen av kustbevakningsbåten här i Lidköping.

Inga kommentarer:

Must dryck.

 Nu är det snart långfredag och påsk vi har ett tag kunnat köpa påskmust som är detsamma som alla andra "must" sorter förmodar jag...