tisdag 24 mars 2015

Skatteverket i Mariestad

verkar bli ett av de kontor som läggs ner när Skatteverket ska centralisera sin verksamhet.. Inte fan behöver ett statligt monopolföretag ha någon service.. Nu finns det väl bara kvar ett i Skövde i vanlig ordning.. Byråkratins regionskattechef i Västra Götaland: Det är Skövde vi vill satsa på....... Stoppa upp ert skatteverk....
– 80 tjänster påverkas, bekräftar kontorschefen i Mariestad.. Oss här i Lidköping har man lämnat för länge sedan och vi har inget kvar att tacka staten för som tur är.. Det finns ett servicekontor som man har tillsammans med Försäkringskassan där det går att få lite hjälp, om man är på hjälp-humöret där.. Kan väl inte tänka mig att man tar bort den spillran också.. Ibland är det långa köer där, speciellt vid deklarationstider, men som sagt någon service behöver man inte bry sig om ett dyft.
Statliga monopol skall man inte lita på så om denna skylt sitter kvar i Lidköping efter monopol företagets senaste åtgärder återstår att se..


Här står det sedan länge fortfarande tomma "skattehuset" i Lidköping som man nu talar om att göra lägenheter i, vilket verkligen är på tiden.. För ett hus med så centralt läge..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...