onsdag 22 juni 2016

Livstecken för Burger King bygget.

Frenbo Flugsvampen 1 AB söker nu tydligen bygglov för den hamburgerrestaurang som en tid varit planerad i Änghagenområdet.. Alltså för Burger King.. Så nu har man fått tid? Jösses vilket klumpigt utfört bygge..
I skiftet någon gång november-december 2015 stod planeringen för ersättning av parkeringsplatser klar, sedan total stiltje, man har skyllt på tidsbrist.. Starta upp ett bygge och sedan skylla på tidsbrist att det inte kom igång.. Mycket märkligt förfarande där vi troligen undanhålls sanningen från media och byggherren.. Problem med franchiser tagaren har det ryktas om, men Frenbo har alltså inte haft tid!!! Men varför bry sig?
Så här har det sett ut snart ett halvår och det lär väl dröja till slutet av året innan bygget står klart.. Varför börja att gräva minst ett halvår innan bygget? Klumpigt skött.


Så här såg det ut senare i veckan, ingen rök utan eld alltså.. Man kör inte fram en maskin för syns skull.. Väntar man på ett blixtsnabbt bygglov?

Nu har man även börjat inhägna området i form av staket så nu måste väl tid ha avsats.. Kan det kanske står färdigt i oktober som nämnts..
Uppdaterat.. Nu i slutet av juli åtta månader efter uppstart så är grunden lagd med isolering och armering påbörjad.. Nu skall plattan gjutas och sedan skall stålstommen resas. Sedan starta det bygget som kommer att synas både exteriört och interiört. Det tar sin tid men det märks mer.. De som bygger är Atigs bygg som numera drivs av förre ägaren till Backgården bygg som gick i konkurs och köptes upp av MVB.

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...