lördag 15 juli 2017

Klädförsäljare.

Läste att flera butiker i centrum slår igen och andra väntas så småningom följa efter bland annat klädbutiker och några skoaffärer.. Vänta bara på att några mat/fika ställen också skall drabbas..
Flera orsaker anges, höga hyror, folks köpvanor, dåligt med folk framme och parkeringsavgifter.. När centrumivrare brukar framträda i media så gnälls det inte sällan på handelscentrum i utkanterna vilket är korkat..
Tar du klädaffärer i centrum så har du några stora typ HM, Cubus, Lindex t.ex. som finns där och bara de är en svår konkurrent för de mindre butikerna.. Ta sedan en titt på torget en dag då det är torgdag så nästan hälften av "knallarna" är de som säljer kläder eller liknande..
Kollar du in torget en onsdag eller lördag så kommer du att finna mest som säljer kläder.. De måste också ta kunder från de fasta butikerna och det på dagar som folk går fram..

Inga kommentarer:

Skulder per invånare i kommuner.

Så stor är skuldsättningen per invånare i vissa Skaraborgskommuner.. Lidköping 79 485 kr.. Skövde 73 099 kr.. Skara 48 993 kr.. Mariest...