tisdag 18 juli 2017

Man blir så förbannad!!

Så hände det igen att en flicka blev utsatt för ett försök till att rövas bort och naturligtvis av främst manliga familjemedlemmar.. Det finns bara en åtgärd, ut med dem från landet för det är säkert relaterat till hedern och den är som alla vet helt anpassad efter patriarkala hänsyn..
Två systrar som i alla fall den äldsta av dem blev utsatts för ett försök till bortförande av fyra familjemedlemmar.. Som tur är har de nu kommit tillrätta och har tagits omhand båda av samhället enligt LVU(Lagen om vård av unga))..
Det är tydligen en Skaraborgsfamilj som är häktade för bortförandet och skall bo i våra trakter i Västra Skaraborg.. Dottern den ena på 17 år har haft skyddat boende i Söderhamn då hon ska ha riskerat att bli bortgift. Den 7 juli blev hon intvingad i en bil i Söderhamn av sin far, mor och två äldre bröder, enligt åklagaren.. Skall jag uttrycka mig snällt så åt pipsvängen med dem.. De har inget existensberättigande i vårt samhälle..
Men jag litar inte på den svenska rättvisan i sådana här fall, den kan fallera grovt.. De fyra familjemedlemmarna häktades, misstänkta för olaga frihetsberövande, och åtal ska väckas den 25 juli, kan bli någon förskjutning.. Får se när deras advokat kommer att yla om hur dåligt de mår!!!!!
Söker man skydd från förföljelse skall man väl för fan inte agera "bödel" själva då har man förbrukat sin rätt till skydd.. Se till att fadern och de två bröderna skickas ut, det måste väl vara ett minimikrav..

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...