måndag 17 juli 2017

Power meet återkommer?

Nu har det gått en tid sedan motorfesten ute på Hovby och som väntat blev det ett blandat facit..
Då tänker jag inte på gnället som ibland tog sig korkade uttryck såsom sprickor i broar utan på vad som hände runtomkring.. Mest negativa var väl de som gapade efter för mycket och inte förstod att det först och främst var ett "biljippo" med tillbehör.. Man ville också visa upp sina bilar i cruising.. Det var huvudsyftet, inte någon köpfest som en del handlare begrep men långt ifrån alla..
Arrangören vill meddela att – Jag vill inte veta av att man höjer priserna till det dubbla och sådant, det vill vi inte veta av, säger han.. Men tyvärr så tar sig girigheten dessa uttryck.. Kanske med facit man lär sig..
Om man får tro media så meddelas det att Högst troligen blir det i Lidköping igen nästa år, enligt arrangören.. Men det skall blåsa mycket vindar tills dess..
Man hänvisar till det goda samarbete med kommunen, om det finns kvar till nästa gång får vi se.. Men man borde ju nu ha mer kött på benen och veta vad som kan göras bättre.. Framförallt skita i gnällspikarna som framför kritik som inte har med saken att göra eller är rent felaktig..
Och förhoppningsvis har nu krögare och handlare lärt sig något, man kan inte både äta kakan och ha den kvar.. Bland det mest korkade jag såg var när man plötsligt ville ha parkeringsavgift vid parkeringen utanför Tändsticksfabriken där O'Learys finns.. Trodde man att halva Power meet skulle vara där?
För mig och många bekanta var detta en lyckad tillställning och jag välkomnar dem igen om de så beslutar.. Hade inga som helst besvär med detta evenemang mer än andra större som varit..

Inga kommentarer:

Skulder per invånare i kommuner.

Så stor är skuldsättningen per invånare i vissa Skaraborgskommuner.. Lidköping 79 485 kr.. Skövde 73 099 kr.. Skara 48 993 kr.. Mariest...