måndag 21 augusti 2017

AB Bostäder

ångar på, nu har man tydligen förvärvat platsen där Gamlestadens livs och innan Sjölanders, för att eventuellt bygga hus och butikslokaler.. Avtalet går igenom om det inte finns förorenad mark där..
Men om jag förstod rätt så måste man först få till en ändrad detaljplan då området inte är tänkt för hyreslägenheter!! Man undrar vad tusan? Hela omgivningen är full av bostäder med lägenheter och så en plätt mitt i som inte är det? Har jag fattat rätt?
Utan då måste det byråkratiskt gå in och ändra på detta! Kan ju inte vara normalt att denna byråkrati skall få råda och så skall man söka rivningstillstånd.. Bara att komma genom skalet tar sin tid.. Skulle inte byggförfarande förenklas?
Finns lite hyresgäster i båda ändarna, i en kommunens matutspisning för seniorer och i andra någon lokal för utbildning.. Men hela mittensektionen har stått tom från runt 2014 och lär väl knappast locka någon hugad hyresgäst..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...