söndag 10 december 2017

Inget händer.

LMT och LMV båda är/var bland Lidköpings äldsta större företag och ägdes av SKF. I gamla "Meken" ingick också ett gjuteri, som senare togs över av Vesta, som senare lades ner..
Kvar blev en anskrämlig byggnad som föreslogs bli en scen av något slag, men det förkastades.. Så ville man ha huset kvar som en "barriär" när man byggde Hamnstaden.. Förstod aldrig det, när man bygger behövs väl inget bullerskydd det är när folk flyttat in det behövs i så fall..
Nu kanske det aldrig blir hus där vid sidan av på grund av marken och skulle det bli så tror jag knappt man vill ha detta hus i synfältet.. Men det verkar vara stiltje på visioner om detta hus nu.. Något/några företag är därinne bland annat förråd av ställningsmaterial..
Denna sida av huset är mot hamnen och där kolhögarna ligger/låg och har sett sådan ut i många år.. Kanske det pågår tankar i det tysta om framtiden, för det kan väl knappast se så här ut i decennier till!!


Västra sidan som vetter mot "Sibirenhusen" som fått ett ansiktslyft med nya hyresgäster gör heller inge glad såvida man inte gillar dessa vyer..
Arkivbilder.

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...