fredag 19 januari 2018

Förhoppningsvis inget Medeltidens värd!!

Grästorp har visioner om ett stort arena bygge man kallar för "Skubbet".. Blir det till så kommer Grästorp troligtvis hamna högt upp på kartan dit det blir intressant att åka, även för Lidköpingsbor.. Vilket också gör att Lidköping(som väntat) halkar efter på listan med fritidsaktiviteter av klass.. Här har vi knappt ett badhus av kvalité..
Grästorps vision eller delar dem är att Arena Skubbet ska bli en lika känd attraktion som Skara sommarland eller Liseberg. För att lyckas krävs det en eldsjäl som kan driva byggandet.. Att hitta en stor finansiär någonstans i världen går säkert men att få ett antal lokala finansiärer, alltså inte endast Grästorp, är viktigt för att få det bästa engagemanget, säger Grästorps kommunalråd..
Ni kan säkert suga ur några miljoner ur Lidköping då kommer man där undan och behöver inte bygga för oss här i stan, Vi kan dra till Skövde för ett trevligt badhus.. Till Vara för öronfröjd med konserthus och nu kanske till Grästorp för en viss rekreation.. Så kommungubbar i Lidköping sov er Törnrosasömn vad gäller Lidköping i dessa fall..
400 miljoner tror man bygget i Grästorp kommer att kosta eller däromkring, skall man locka så måste det kosta..
Men det är inte kommun som skall betala kalaset i Grästorp utan finansiärer lokalt och(fråga Bert Karlsson) utifrån.. Här i Lidköping får vi kanske inte ens ett litet lekland utan det blir bråk.. I Grästorp vet de inte hur det blir ännu då det inte finns annat än på en skiss.. Kostnad och annat mankemang kan bli för övermäktigt, men starkt jobbat Grästorp.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...