onsdag 17 januari 2018

Harry Potter.

Har ni sett Harry Potter filmerna? Trodde nog det skulle komma något mer på denna succé som det gjorde med sagan om ringen..
Och sagt och gjort.. En inofficiell uppföljare till Harry Potter-filmerna har lockat sex miljoner tittare på sociala medier. Voldemort: Origins of the heir skildrar hur den onde trollkarlen Voldemort blir Dödsätarnas ledare och Harry Potters nemesis. ”Vad gjorde att Tom Riddle blev Voldemort?”. Med den frågan i fokus har den lilla italienska filmstudion Tryangle Films gjort en inofficell uppföljare till Harry Potter-filmerna. Origins of the heir skildrar den unge Tom Riddles liv fram tills han förvandlas till mörkrets furste, och vägen som ledde honom dit..
"Filmen" är 50 minuter lång och lockar miljonpublik. Den kallas för "fan fiction" och finns gratis på nätet och med något så ovanligt som med rättighetsinnehavarens Warner Brothers välsignelse..
Voldemort: Origins of the heir släpptes gratis på nätet i helgen, och lockade direkt sex miljoner tittare på Youtube, lär vara mer nu.
Ni kommer inte känna igen några ansikten från originalfilmerna..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...