tisdag 20 februari 2018

Rökning.

Har full förståelse för att man förbjuder rökning på vissa platser där allmänheten uppehåller sig, speciellt om det är inomhus..
Men det är otroligt korkat att samtidigt förbjuda folk att snusa och ursäkten är tobak som tobak, idiotiskt..
Visst är det tobak i snus men om det drabbar så drabbar det ingen annan än brukaren och det är alltid antar jag vuxet folk som snusar och kanske de kan få avgöra om de vill snusa själva.. Det ger fel signal till ungdomen uttrycker sig ett (C) snille i Essunga.. Tänk vad mycket fel signaler det ges här i världen, inte minst från politiker..
Men politiker i detta land vill gärna frambringa en förmyndarmentalitet där vi själva inte kan avgöra vad vi vill göra.. Rökning drabbar ju också i andra hand så det är förståeligt med förbud., men snus!!
Kapitlet alkohol skall vi inte gå in på här, det hade fodrats en stor avhandling som ingen orkade läsa.. Skall snart ta mig en flaska Portvin och njuta av den, om inte influensan tar mig först..

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...