måndag 21 maj 2018

Utskänkningstillstånd.

Tydligen populärt att ansöka om utskänkningstillstånd och det är väl inget särskilt med det.. Det borde var och en få avgöra utan byråkratiskt krångel men att man kunde förlora tillståndet om man misskötte det..
För tillfället är det fem ställen som ansökt om denna byråkrati och är villiga att betala om det ca 8000 kr om året.. Det är social och arbetsmarknadsnämnden som skall vaka över oss presumtiva alkoholister var vi skall få ta oss en satans så dyrt glas öl eller vin t.ex. Idiotisk princip det hade väl räkt att man vid misskötsel förbjöd dem att servera öl eller något alkoholaktigt.. Men icke, när det gäller alkohol då är vi inte vuxna precis som om politiker/tjänstemän är det..

Hur som helst har dessa ansökt om utskänkningstillstånd.:
Mejeriet i Söne, Spikens brygga, Café Djurgårdsudde, Sofra´s meze kolgrill samt Thai house, vill samtliga ha utskänkningstillstånd..

Har ingen aning vad Mejeriet i Söne är eller ligger, Söne troligtvis.. Samt Sofra´s meze kolgril, inte en susning.. Tror inte jag känner till Thai house heller.. Men de finns där ute och vill servera oss godsaker...... Till en dyr kostnad naturligtvis..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...