fredag 14 februari 2014

Byggbolag med problem!

För inte så länge sedan gick Backgårdens bygg i konkurs och köptes senare upp av MVB Väst AB.
Nu är ett annat byggföretag på gång verkar det sedan ägaren tagit sitt pick o pack och försvunnit, Zälles bygg AB..
Det skrivs att ekobrottsmyndigheten kollar om det finns något som inte stämmer med lagen. Men för polisen i Lidköping är detta ännu inget ärende.. Bland annat har dyra inköpta saker sålts strax innan denna cirkus började sägs det.
Per och Mia Zälles äger och driver. Per är VD och Mia är ekonomiansvarig. Nyligen hade deras som Patrik också kommit in i företaget skrivs det också. Frågan är nu om några som det var i Backgården fallet utomstående blir drabbade. De första är naturligtvis de anställda och sedan om det finns leverantörer till bolaget.
Brukar aldrig kommentera dessa fall då konkurser och dålig ekonomi oftast är tragiska händelser. Men det finns en liten klick där man kan misstänka att man inte gjort vad man kan för att hjälpa sina anställda eller andra, då skall det fram i ljuset. Om det är så illa i detta fall med Zälles bygg får väl framtiden utvisa, men att lämna arbetsplatsen och lämna handskrivna lappar tyder på att något är fel.

Ägarnas reaktion har nu kommit.. Uppdaterat.

Byggbranschen är en tuff bransch inte minst för småskuttar och flera av dem får vända på kronorna för att det skall gå ihop. Huset på bilden har inget med inlägget att göra..

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.