måndag 25 januari 2016

Indisk restaurang.

Nu kan vi läsa om en ny restaurang som skall öppnas i centrum Lidköping. För inte så´länge sedan var det O'Learys som slog upp sina portar och då i helt nya lokaler i Siriushuset där bowlingen finns.
Men här skall det bli i lokaler där det innan fanns samma näring nämligen där Café o Bar låg, de fick nya ägare men den sejouren blev kort för nu kommer det ny ägare till och inriktningen blir Indisk mat.
Det är samma ägare som skall konkurrera med sig själv som ansvarar för robotrestaurangen och det sägs att han är inblandad i Ha Long's Kök, men det vet jag inte.
Hur som helst skall det tydligen öppnas en Indisk restaurang och nu har vi väl många olika länders matkulturer i stan. Indiskt har varit på tapeten innan..

Fastighetsägaren Hasse Stenmark tror på satsningen och vad skall han väl göra. Har inte hört hur det gått med bakslaget i samma hus där Stenmark inte fick bygga lägenheter.. Huset är k-märkt och man fick inte tillstånd att bygga lägenheter på vinden.

Arkivbild..

Ingen alkohol kommer att serveras på grund av att han är muslim!! Det får stå för honom, men varför skall vi andra behöva bry oss om det? Nåväl, det är väl inte för att dricka alkohol man går dit, men en öl skulle vara gott men det förnekas oss tydligen på grund av en religion. Men... Det finns ju andra näringsställen om man vill ha en öl. Som låter oss välja själva.. Är viss mat också tabu?

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...